Slide04

Blog

Meld de nieuwe MierloHoutenaar 2023 of Groepering 2023 aan

MierloHoutenaar 2023

De wijkraad Mierlo-Hout reikt ieder jaar tijdens de Nieuwjaarsbijeenkomst ‘De MierloHoutenaar’ en ‘Groepering van het jaar’ uit aan wijkbewoners en vereniging die altijd klaar staan voor de wijk en haar bewoners. Voor 2023 zoeken ze kandidaten die in aanmerking komen voor de onderscheiding. Daarom de oproep: wie zou u kandidaat willen stellen voor de nieuwe MierloHoutenaar 2023? MierloHoutenaar 2022 was Gonny van den Heuvel.

Kijk eens rond in uw omgeving, want het is aan u om uw kandidaat voor de onderscheiding De MierloHoutenaar aan de wijkraad kenbaar te maken. De verlening van deze eretitel is bedoeld voor mensen die altijd klaar staan voor een ander. Of dat nu binnen of buiten het verenigingsleven is. Iemand die onopvallend, al dan niet achter de schermen, met hart en ziel bezig is voor de vereniging of voor de gemeenschap Mierlo-Hout. De uitreiking van de onderscheiding is onder voorbehoud op 7 januari 2024 in wijkhuis De Geseldonk om 13.00 uur.

Groepering van het jaar 2023

Kent u iemand of een groepering die in aanmerking komt voor de onderscheiding, meld deze persoon dan aan, voorzien van een goede motivering en adresgegevens. Er zijn wel enkele criteria waaraan moet worden voldaan. De kandidaat is woonachtig in de wijk Mierlo-Hout en heeft zich op uitzonderlijke wijze ingezet voor een doel dat meerwaarde heeft voor de wijk.

Bestuursleden van de stichting Wijkraad Mierlo-Hout kunnen niet worden voorgedragen. De jury bestaat uit enkele bestuursleden van de stichting en enkele personen van buiten de wijk. Voorzitter van de jury is wijkwethouder Cathalijne Dortmans. Aan de kandidatuur zijn behalve een sculptuur, een oorkonde en een persoonlijk geschenk ook enkele geldprijzen verbonden, te besteden aan een doel in de wijk Mierlo-Hout.

Meld personen en/of groeperingen aan via het contactformulier op de website van de wijkraad. U kunt de naam en de adresgegevens van uw kandidaat en waarom hij/zij in aanmerking zou komen ook op een briefje vermelden en afgeven/in de brievenbus doen bij wijkhuis De Geseldonk onder vermelding: Wijkraad: Verkiezing De MierloHoutenaar. Of mail naar Secretariaat@wijkraadmierlohout.nl