Slide01

Blog

Gluren bij de buren in Helmond

gluren bij de buren

Gluren bij de Buren komt voor de zesde keer naar Helmond op zondag 4 februari 2024. Amateurkunstenaars van alle soorten disciplines betreden het vloerkleed als podium, in huiskamers van Dierdonk tot Brandevoort. Huiskamers en acts kunnen worden aangemeld tot en met zondag 10 december via www.glurenbijdeburen.nl.

Allerlei soorten optredens zijn welkom op het podium van Gluren bij de Buren. Muziek, theater, dans, cabaret, het kan en mag allemaal. Alle podiumkunstenaars treden drie keer een half uur op, telkens voor nieuw publiek. Ook huiskamers in alle soorten en maten kunnen aangemeld worden.

De programmamakers zoeken een act die past bij het formaat van het thuistheater. Gluren bij de Buren is een initiatief van Stichting de Bühne en wordt georganiseerd in samenwerking met verschillende lokale partners en met dank aan vb&t makelaars Helmond. Het festival verlaagt drempels voor buurtontmoeting en creëert podia voor lokale amateurkunsten. Vind meer informatie of meld je aan tot en met zondag 10 december via www.glurenbijdeburen.nl