Stichting Wijkhuis De Geseldonk zoekt vrijwilligers M/V

In verband met de nieuwe opzet van Wijkhuis De Geseldonk gelegen aan de Cederhoutstraat te Mierlo-Hout, is het stichtingsbestuur op zoek naar enthousiaste mensen die samen met ons, wijkhuis De Geseldonk weer een bruisend Mierlo-Houts middelpunt maken.

We kunnen mensen gebruiken voor zowel overdag als ’s avonds voor de volgende taken:

•Gastvrouwen en gastheren die de verenigingen, commerciële huurders en bezoekers wegwijs maken in De Geseldonk.
•Evenementenbegeleiders zoals obers en mensen die bar- en keukenwerkzaamheden verrichten.
•Klusjesmensen die kleine herstelwerkzaamheden verrichten aan gebouw en inrichting.
•Versiercommissie, die De Geseldonk om kan toveren naar een ander thema bv. Pasen, Sinterklaas, Kerst enz.

Hebt u interesse voor het invullen van één van de bovenstaande taken op vrijwillige basis, of wilt u meer informatie kunt u terecht bij:
Stichting Wijkhuis De Geseldonk
T.a.v. Tim Kuijpers op e-mailadres: info@degeseldonk.nl of mobiel nummer: 06-24270632.