Slide02

Blog

rectificatie : Spoorwegovergang Kanaaldijk afgesloten

Onlangs plaatsen wij een persbericht over werkzaamheden aan het spoor, waardoor de spoorwegovergangen Kanaaldijk Noordwest en Burgemeester Krollaan afgesloten zijn in de nacht van 30 juni op 1 juli. Heden heeft ons het bericht bereikt dat de werkzaamheden bij de Burgemeester Krollaan zijn uitgesteld tot een nader te bepalen datum. Deze spoorwegovergang is dus niet afgesloten.
De spoorwegovergang bij de Kanaaldijk is wél afgesloten.

Namens de gemeente Helmond excuses voor het ongemak.

oorspronkelijk bericht:

In de nacht van zaterdag 30 juni op zondag 1 juli is in Helmond de spoorwegovergang Kanaaldijk Noordwest afgesloten wegens onderhoudswerkzaamheden aan het spoor. De werkzaamheden beginnen om 23.30 uur en duren tot ongeveer 7.30 uur. Mogelijk kunnen de werkzaamheden wat korter of langer duren. De aankondiging van de afsluiting dezelfde nacht van de spoorwegovergang aan de Krollaan zijn tot nader bericht uitgesteld tot een later tijdstip.

De afsluiting bij de Kanaaldijk geldt voor alle verkeer, dus ook voor (brom)fietsers. Voor autoverkeer loopt de omleidingsroute via de Heeklaan en de spoorwegovergang bij de Cortenbachstraat. Fietsers en bromfietsers kunnen de Cortenbachstraat via een fietspad bereiken en ook daar het spoor oversteken. De omleidingsroute wordt met gele borden aangegeven. Vrachtverkeer en verkeer dat van de A67 komt, kan het beste omrijden via de Rochadeweg. Ook dit wordt met een bord aangegeven.