slide19

Judovereniging Mierlo-Hout viert 40-jarig jubileum

Judovereniging Mierlo-Hout bestond op 2 mei 40 jaar. Reden genoeg voor de vereniging om dit te vieren met een feestelijke open dag op zaterdag 12 mei waarbij iedereen van harte welkom is in de dojo, Tarbotstraat 16! Op deze open dag, die van 13.00 tot 18.00 duurt, geeft judoka van wereldniveau Grim Vuijsters, 3 judoclinics aan de leden van de judovereniging.

Naast de komst van een topsporter van wereldniveau, zijn er tal van andere leuke activiteiten waaraan iedereen, ook niet-leden, kan deelnemen. Op 2 mei 1972 is judovereniging Mierlo-Hout opgericht door Sjef de Greef. Sjef zag in dat judosport een belangrijke bijdrage levert aan de persoonlijke ontwikkeling van kinderen. Judo is niet alleen goed voor de motoriek maar geeft ook zelfvertrouwen aan kinderen. Inmiddels 40 jaar later zetten nog steeds verschillende fanatieke vrijwilligers, waaronder zijn zoon en kleinzoon, zich in voor het voortbestaan van de vereniging.