slide21

Blog

Jeugddisco 22 maart – thema “Kleurrijk”

Stichting Wijkraad Mierlo-Hout werkgroep Jongeren presenteert :  ook info voor ouders

 

Op Vrijdag 22 Maart is het weer zover, Jeugddisco

De disco begint om 19:00 uur en eindigt om 21:30 uur. De entree bedraagt 1,- € en de consumpties bedragen  € 0,50,- cent per consumptie. Locatie de aula van Obs `T Hout.

Graag vragen we de ouders om de kinderen gepast geld mee te geven voor de entree, dit scheelt lange wachttijden, zodat iedereen op tijd binnen is.

Natuurlijk hebben we weer mooie prijzen te verloten voor de mooist verklede jongen en meisje, en vindt er weer de inmiddels traditionele loterij plaats, met ook mooie prijzen

Dit keer hebben we als Thema “KLEURRIJK “ Dit Thema is gekozen door Sem en krijgt hierdoor gratis entree en een gratis consumptie. Natuurlijk ontbreken onze huis DJ`S niet van JM-Light, zij staan wederom garant voor weer een groot arsenaal aan goede en ruige muziek.

Graag willen we wel even de aandacht van de ouders / verzorgers(sters)

We hebben al een aantal keer moeten constateren dat er van alles in de Jongens WC werd gestopt. Hierdoor waren we genoodzaakt om de jongens wc te sluiten, en dat was soms vroeg op de avond. We hebben zelfs 1 keer de disco moeten stilleggen en  de kinderen hier op aangesproken in het geheel, dus niet individueel, omdat we niet konden achterhalen wie dit deed, daarom de vraag als organisatie aan u als ouders / verzorger( sters )

Spreek uw kind hier zelf op aan, want we zitten niet te wachten op een rekening van een ontstoppingsbedrijf. Ieder kind moet weten wat hij/zij wel of niet mag, en dat is ook de medeverantwoordelijkheid voor u zelf als ouder. Natuurlijk mogen en moeten de kinderen  kunnen genieten, daar zijn wij zeker voorstander van, maar het moet voor iedereen leuk blijven.

Niets is leuker om te horen dat ze volgende keer weer heel graag komen en we willen niemand de toegang weigeren, maar soms moet je een signaal afgeven. Hopende op uw medewerking en steun

 

Namens de organisatie

Coördinator Jeugddisco Mierlo-Hout

Renè Baggermans- voor vragen kunt u altijd bellen 06-18212294