slide18

Blog

Jeugddisco op Vrijdag 30 Augustus a.s.

Jawel eindelijk is het weer zover, een nieuw seizoen Jeugddisco Mierlo-Hout. Deze vindt plaats op Vrijdag 30 augustus a.s. aanvang 19:00 uur en einde 21:30 uur. En we hebben weer een mooi thema deze keer ´Zomervakantie. Dus kom zo origineel mogelijk naar de jeugddisco want we hebben weer mooie prijzen te verloten voor de mooist verklede jongen en meisje. Ook hebben we weer de traditionele loterij waar ook mooie prijzen zijn te verdienen. Ook zijn onze huis DJ`S weer van de partij die er weer een gigantisch feest van maken.

Even wat uitleg voor de ouders : Prijs aanvraag  Jeugd discopas  € 2,- / prijs entree €  1,- per kind Consumpties,  Snoep en Drank alles 50 cent p/s.
Zorg dat uw kind in het bezit is van een geldige discopas, zonder pas kan de toegang geweigerd worden. De pas is namelijk verplicht.
Geef uw kind gepast geld mee voor de entree, dat scheelt lange wachtrijen.
De disco is om 21:30 uur afgelopen en dan gaan de kinderen ook naar huis, gelieve op tijd aan de deur te staan waar ook de ingang van de disco is, want er gaan geen kinderen alleen naar buiten of naar huis.
Bij het naar huis gaan krijgen de kinderen een reglement mee, lees dit a.u.b.  even goed door.

Aanvragen  Jeugd discopas hoe en waar?
Woon je in Mierlo Hout of zit je in Mierlo Hout op school in groep 5 t/m 8 of klas 1 voortgezet onderwijs, dan mag je een discopas aanvragen.

Download hier de invulstrook en print het uit!