Rotonde de Barrier

Jeugddisco New Year’s Party

Stichting Wijkraad Mierlo Hout Werkgroep Jongeren Presenteert : Jeugddisco “New Years Party “

Jeugddisco, Jawel en wat voor één, thema “New Years Party. Op 9 Januari is het weer zover,  de eerste Jeugddisco van 2015. En we gaan er een geweldig feest van maken, met een te gekke verassing, dit mag je niet missen. Natuurlijk is er weer de loterij en een mooie prijs voor de mooist verklede zowel jongen als meisje. Kleding tip is Gala/ Glitter. Ook zijn onze huis Dj’s van Jm-Light wederom aanwezig om te zorgen dat er aan muziek  geen gebrek is, zij staan garant voor een goed stuk muziek.

De Disco vangt aan om 19:00 uur en eindigt om 21:30 uur, in de Aula van Obs `t Hout. Discopas is verplicht, zonder Discopas helaas geen entree. De entree bedraagt € 1,- en de consumpties bedragen € 0,50,- cent. Wij hopen op wederom een grote opkomst, hoe meer ziel hoe meer vreugd.

Graag tot ziens op Vrijdag 9 Januari 2015 om 19:00 uur.

Namens Organisatie en Vrijwilligers wil ik iedereen een goed, gezond en voorspoedig 2015 toewensen.

Voor meer info omtrent Discopas kun je bellen naar onderstaand telefoonnummer, voor datums en meerdere info omtrent Jeugddisco  kijk eens op de site van de Wijkraad Mierlo Hout.

Namens de Organisatie,

René Baggermans Tel : 06-18212294