slide21

Blog

Verslag – Jeugddisco 28 september met thema : SLAAP / PARTY

Afgelopen vrijdag 28 Sept was het weer zover, de jeugddisco.

Deze keer als thema Slaap/Pyama Party. Gekozen door Ronja van Stiphout, die hierdoor recht had op 1 x gratis entree en 1 gratis consumptie. Er werd door iedereen gehoor aan gegeven en iedereen kwam ook echt in zijn / haar pyama.

Rond half 8 hadden we 137 kinderen binnen en werd het openingswoord gedaan, mede door de enthousiaste medewerking van Drive inn JM-LIGHT zat de sfeer er goed in, we hadden ook een stage DJ Wessel B, die na enige uitleg wel wist hoe je een presentator een grap kunt bezorgen. Iedereen was aan het dansen of lekker aan het chillen, zoals de jeugd dit noemt, er waren zelfs kinderen die wilde zingen, the Voice zou jaloers geweest zijn en meteen zijn omgedraaid met hun stoel. Om half 9 is daar het traditionele moment, dan vind de loterij plaats, want iedereen krijgt bij binnenkomst een bonnetje met een nummer, er word door een unanieme jury de mooist verklede jongen en meisje verloot, waarmee mooie prijzen zijn te verdienen. Ook is een nieuw onderdeel, de kinderen mogen zelf een thema aandragen en dit in een bus deponeren, uit die bus word dan weer willekeurig een thema gepakt en diegene die dit thema heeft ingevuld heeft dan prijs. Dit is altijd een spannend moment, je kunt zien dat de kinderen hier na toe leven.

Er word onder de prijswinnaars stickers, knijpballen, puzzelkubus en twee puzzels verloot, ook word het nieuwe thema bekend gemaakt voor de komende disco op 26 Oktober 2012, en dat word Halloween, gekozen door Anouk Thijs, zij heeft dan ook rechtop gratis entree en een gratis consumptie op de eerstkomende discoavond 26 Oktober as.

Na de uitreiking van de prijzen gaat het weer los en iedereen beleeft de disco op zijn / haar manier.

Om half 10 is het dan alweer voorbij en gaan de kinderen moe maar voldaan met rode wangen weer huis, er wordt druk gekwebbeld over het verloop van de disco, menig kind roept bij de uitgang volgende keer ben ik weer van de partij en dan gaan we weer feesten.

Wij als organisatie zijn er weer klaar voor en kijken net zo hard als de kinderen terug op een zeer geslaagde avond en kijken alweer uit naar de volgende jeugddisco op 26 Oktober met als Thema Halloween.

Kijk ook een op de site van JM-LIGHT drive inn show, als er mensen zijn die muziek kunnen maken zijn zij het wel.

Heb je vragen over pasjes of andere info kun je bellen naar Renè Baggermans Tel : 06-10899696

Voor de ouders, kom gerust eens kijken zodat u weet waar we voor staan en wat we doen u bent van harte welkom.

 

Namens de organisatie,

Renè Baggermans coördinator jeugddisco Mierlo-Hout.