Slide21

Blog

Jeugddisco 23 november 2012 thema “Sinterklaas”

Afgelopen Vrijdag 23 Nov was het weer jeugddisco. Het kon ook niet anders dat we als thema Sinterklaas hadden gekozen uit de inzenders. Myrna vd Heijden was de gelukkige en zij mocht deze avond gratis naar binnen en had recht op een gratis consumptie. De ene Zwarte Piet na de andere kwam binnen, en de een nog mooier dan de andere, evenals Sinterklaas want die was ook goed vertegenwoordigt. De sfeer zat er goed in en het was een mooi gezicht met al die Pietjes en Sintjes. Er waren zelfs kinderen verkleed als een compleet cadeau. Om half negen is het dan weer zover het grote moment is aangebroken. Het bekend maken van de mooist verklede en de loterij. Het mooie was dat de Sint en Piet de loterij mochten verzorgen en notabene mochten zij even later wederom terug keren op het podium om de prijs mooist verklede in ontvangst te mogen nemen. Voor alle kinderen was een extraatje, verzorgd en uitgedeeld door onze huis DJ`S van Jm-Light. Maar dan moesten de kinderen wel verkleed zijn dat was de afspraak. Kijk ook eens op hun site, daar staan leuke foto`s van deze avond en andere avonden.

Om 21:30 uur was het alweer tijd om nar huis te gaan. Wassen schrobben, douchen en naar bed. Uit de reacties was op te maken dat we weer een oergezellige avond hadden en dat er zelfs een zwarte Piet en Sinterklaas naar mij kwamen en mij heilig beloofde volgend jaar de Jeugddisco weer te vereren met een bezoek. Deze keer hadden we iets minder kinderen binnen 122 aanwezigen, maar dat mocht de pret niet drukken.

De volgende disco vind plaats op vrijdag 25 Januari 2013, met dan als Thema Carnaval. De avond krijgen we hoog bezoek van de Klein Houtse Kluppelkes met Jeugdprins Jason D`n Urste, Vorst Ryan en de Dansmariekes, dus wederom een fantastische avond. Tot Vrijdag 25 Januari 2013.

Voor vragen mbt het aanvragen van de discopas kunt u zich wenden tot:
Renè Baggermans
Coördinator Jeugddisco
Tel : 06-10899696