Slide11

Blog

Infoavond Alcohol en Drugs

Helder over alcohol en drugs

Wijkraad Mierlo-hout, Novadic Kentron, LEV-groep en Helder Theater organiseren gezamenlijk op donderdag 18 mei van 20.00 – 22.15 uur een ouderavond met informatie over alcohol- en drugs(gebruik). Ouders kunnen zich aanmelden voor deze informatieve avond via het e-mailadres: infoavond@wijkraadmierlohout.nl.

Ouders schrikken vaak als zij worden geconfronteerd met het “experimenteergedrag” van hun kind. Wilt u meer weten over alcohol en drugs of maakt u zich zorgen over het middelengebruik van uw experimenterende kind? Wilt u zich wellicht laten informeren of wilt u advies hoe uw kind voor te bereiden op de verleidingen, kom dan naar de informatieavond, georganiseerd door¬†Wijkraad Mierlo-hout, Novadic Kentron, LEV-groep en Helder Theater.

U krijgt informatie over verschillende genotmiddelen, opvoedtips en handvatten voor een gesprek met uw kind. De avond is bedoeld voor ouders (dus geen jongeren) van basisscholen in Mierlo-Hout en middelbare scholen in Helmond maar ook voor ouders van jeugd die buiten Helmond naar school gaan. U kunt deze voorlichtingsavond gratis bijwonen.

Vanaf 19.30 uur bent u welkom voor een kop koffie/thee. Om 20.00 uur zal er gestart worden met interactieve theaterscenes en informatie over alcohol, na een korte pauze wordt er verder gesproken voer drugs. De avond wordt om 21.45 uur afgerond, waarna u nog de mogelijkheid heeft tot het stellen van vragen aan de aanwezige professionals.