In memoriam Toon van de Kam

Hoewel we wisten dat hij ziek was, zijn wij geschokt over het bericht van het overlijden van ons medebestuurslid Toon van de Kam.
We zullen Toon gaan missen, niet alleen als penningmeester van de wijkraad Mierlo-Hout maar ook als vriend en teamlid.

Toon heeft zich gedurende vele jaren als vrijwilliger ingezet voor de inwoners van Mierlo-Hout door zijn werkzaamheden voor de wijkraad Mierlo-Hout, de formulierenbrigade van het KBO en daar zijn we hem dan ook erg dankbaar voor.

Bij de Nieuwjaarsbijeenkomst op 4 januari stond hij nog fier en positief over zijn ziekteverloop in ons midden en schudde hij vele handen. Helaas werd hij kort daarna in het ziekenhuis opgenomen en is hij dinsdag 20 januari overleden.

Wij wensen Riet, Hank, Gertje en de overige familieleden veel sterkte toe.

Toon, bedankt voor alles!

Jan Drouen, Tim Kuijpers, Joke van Eemeren, Henk v.d. Westerlo, Mario Coolen, Jeffrey Verberne, Cor van Rijsingen en Anja Donkers.

Bestuur wijkraad Mierlo-Hout

rouwkaart-toon