Slide01

Blog

‘BrandHout Festival’ – Luchtkussenspektakel –

 

 

 

 

 

 

 

 

Beste kinderen, ouders/verzorgers,

Dit jaar zal voor de eerste keer het ‘BrandHout Festival’ plaats gaan vinden, in het weekend van vrijdag 30 augustus, zaterdag 31 augustus & zondag 1 september op festivalterrein de Neerhei , tussen Mierlo-Hout en Brandevoort. (Onthoud deze data goed of noteer ze alvast in uw agenda!) Het betreft een 3-daags evenement waarbij de zondag volledig in het teken staat van de kinderen uit Brandevoort & Mierlo-Hout. Op deze dag vindt een geweldig ‘Luchtkussen Spektakel’ plaats voor de kinderen van 4 t/m 13 jaar. Je moet deze dag zien als een groot spellencircuit waar de nodige leuke/gave springkussens bij aanwezig zullen zijn. Deze dag bestaat uit 2 delen; de ochtend is voor de kinderen van 4 t/m 6 jaar, en de middag is voor de kinderen van 7 t/m 13 jaar.

Het is de bedoeling dat de kinderen tijdens deze dag gaan spelen in teams. Inschrijvingen kunnen zowel per team als individueel gedaan worden, bij de laatste optie delen wij de teams in. Ieder team heeft 1 ‘teamcaptain’ nodig, dit moet een volwassenen zijn van 18+. De teams in de leeftijd van 4 t/m 6 jaar zullen bestaan uit 6 kinderen + 1 teamcaptain, en in de leeftijd van 7 t/m 13 jaar uit 8 kinderen + 1 teamcaptain.

Er zijn verschillende manieren om uw kind(eren) op te geven voor dit fantastische evenement:

1. Doormiddel van het inschrijfformulier inclusief inschrijfgeld op te sturen naar of af te geven bij:
Organisatie Luchtkussen Spektakel, P/a Tim Kuijpers Kardinaalspad 30 5707 JP HELMOND.

2. Doormiddel van een mailtje naar mailadres: luchtkussenspektakel@gmail.com. en het inschrijfgeld over te maken op Raborekening 1041.25.454 t.n.v. T.P. Kuijpers onder vermelding van je volledige naam en adres.

De kosten voor deelname zijn als volgt: 4 t/m 6 jaar: €. 2,50 per kind (inclusief 2 consumpties) 7 t/m 13 jaar: €. 4,50 per kind (inclusief 2 consumpties) Deze kosten dienen bij inschrijving te worden voldaan.
Wij hopen jullie voor nu voldoende te hebben geïnformeerd over dit nieuwe evenement en zien de inschrijvingen graag tegemoet en hopen er samen met u en uw kind(eren) een geweldige dag van te maken.

Voor vragen kunt u contact opnemen op mobiel tel.nr. 06-24270632.

Groetjes,
Het organisatie team van BrandHout Festival.

Download hier het inschrijfformulier